De Healing modaliteiten beschrijvingen

The Body Code
De Body Code is een geavanceerd energie healing systeem dat helpt het lichaam op meerdere niveaus te genezen. Het gebruik van TBC kan helpen pijn, stress en spanning te verminderen, energetische blokkades en vele gezondheid onevenwichtigheden in het lichaam te verwijderen, het energie niveau en de motivatie te verhogen en helpt elk lichaamssysteem met elkaar te communiceren om een optimale gezondheid te bieden. Het is een uitgebreid genezingssysteem dat helpt de oorzaak van een ziekte te genezen. The Emotion Code vormt een kleiner onderdeel van het Body Code programma.

The Emotion Code 
De Emotie Code helpt emoties los te laten die al vele jaren in het lichaam gevangen zitten. Gevoelens van angst, angst, verdriet en meer kunnen vast komen te zitten en vastzittende of geblokkeerde gebieden in iemands leven, pijn in het lichaam en gezondheidsproblemen veroorzaken.

PSYCH-K®

Psych-K is een eenvoudig, maar krachtig proces om onbewuste overtuigingen te veranderen die  zelfbeperkend en zelf-saboterend kunnen zijn. Deze methode overstijgt de traditionele methoden van visualisatie, affirmaties, wilskracht en positief denken.  Psych-K is vooral effectief op het gebied van gedrags- en gewoonteverandering, welzijn en stressreductie.

Acces Bars
Er zijn 32 punten of balken op het hoofd. Door deze punten te activeren door ze lichtjes aan te raken en de energie door deze balken te laten stromen, komt de lading vrij die alle overwegingen, gedachten, overtuigingen, beslissingen, emoties of attitudes bevat die je hebt opgeslagen.

Na een Bars sessie is het ergste wat er kan gebeuren dat je het gevoel hebt dat je een geweldige massage hebt gehad, het beste dat kan gebeuren, het kan je hele leven veranderen!

Energetic Facelift
The Access Energetic Facelift is een fantastische manier om het gezicht en de huid te verjongen en kan ook de effecten van veroudering omkeren. Stel je voor dat je een natuurlijke facelift hebt in plaats van tijd te besteden aan producten of een operatie? The Access Energetic Facelift bevat GEEN chirurgische ingreep; GEEN injecties, peelings of medicijnen, GEEN hersteltijd, GEEN gezichtsoefeningen, GEEN noodzaak om crèmes of producten te kopen of te gebruiken en GEEN risico.

Klanten hebben opgemerkt:

  • Helderdere, gezondere huid en algehele uitstraling
  • Verbeterd gezichtsvermogen
  • Stevigheid van de gezichtsspieren en de algehele teint van de huid
  • Een vermindering van lijntjes en rimpels
  • Genezing en omkering van het littekenproces
  • Een groter gevoel van duidelijkheid
  • Meer energie; een 'body lift'
  • Een feel good factor; meer vertrouwen.
Dit is Janet Thorntons' Transform From Within.
Je wilt graag begrijpen waarom je fysieke klachten hebt en waarom je er maar niet vanaf komt? Dan kan ik je met mijn Healing Methodes helpen een antwoord te vinden en je energetisch helpen de blokkades weg te werken.

Met de Body Code kan ik opzoek gaan naar de energetische blokkades en die wegwerken.

Met de Emotion Code gaan we opzoek naar de emotionele blokkades of vast zittende emoties en die werken we weg.

En met Psych-K worden de psychische blokkades onderzocht en opgelost.

Daarnaast biedt ik ook de Energetic Facelift aan waarmee je zonder operatie of andere producten je gezicht weer helder en krachtig kan maken.

Selecteer de Healing Modaliteiten waar je meer informatie vindt over de werking en de fantastische resultaten.

Ben je de eerste keer hier als toekomstig klant dan begin ik altijd met een intake gesprek.

Op deze site vind je ook een grote verzameling helende kristallen.